bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

12 MESOS 12 CELLERS

Publicat el 14/02/2014 a les 12:09, per

pagos del rey

Aquest 2014 hem començat amb nou projecte que volem donar a conèixer, sota el nom 12 mesos 12 cellers, tindrem el plaer de tenir com a convidat un celler cada mes de l’any. Durant el mes que ens visiti el celler podreu gaudir degustant els seus vins a la nostra botiga de Barcelona del carrer Beethoven, 8.

 

Així doncs, aquest mes de febrer tenim l’honor de rebre la visita de Pagos del Rey, un grup amb els orígens a Valdepeñas i que amb esforç i plena dedicació de la família Solís, que està al capdavant del projecte, compten en l’actualitat amb cellers a les D.O. més influents del territori espanyol.

 

Pagos del Rey, a part de Valdepeñas, la trobarem a la Ribera del Duero,  La Rioja, Toro i Rueda. Allà on va aquesta família s’acaba convertint en un celler important i exitós, dinamitzant les zones de producció i fent que el territori guanyi un plus en benefici a la gent que hi viu. Una altra característica important de Pagos del Rey és el respecte per l’entorn de les zones vinícoles on han arrelat els seus cellers.

 

Per aquests i molts més motius us convidem durant aquest febrer que vingueu a conèixer els vins de Pagos del Rey, fruit de l’esforç i constància de la família Solís.

 

 

 

 

Escrit per

Deixa un comentari