bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

12 MESOS 12 CELLERS by AGUSTÍ TORELLÓ MATA

Publicat el 04/03/2014 a les 10:28, per

Agustí Torelló Mata, compromís, respecte, amor per la terra i l’entorn, sentiment, passió, feina ben feta, varietats autòctones, viticultura ecològica. La llista seria infinita per definir un dels cellers més premiats per la crítica internacional de l’Alt Penedès situat a la capital del cava, Sant Sadurní d’Anoia.

Aquest mes de març comptem amb la seva presència a la nostra botiga de Barcelona, doncs seguint amb els 12 mesos 12 cellers, el convidat estrella no té paraules per descriure’l, només història, passió i fets.

20140303_171931_1-1

Les caves neixen fa 20 anys de la mà d’Agustí Torelló Mata i amb el pas dels anys i amb l’ajuda dels fills ha esdevingut una referència en el món del cava, essent el Kripta  l’emblema de la casa.

 

Volem acostar-vos els seus caves i els seus vins durant aquest mes de març, i us convidem a venir a la botiga a degustar aquest fantàstics productes. A més tindrem el plaer de presentar en exclusiva el seu nou vi elaborat amb xarel.lo, Xic 2013. Un vi modern, fresc i alhora elegant que de segur en sentirem a parlar, i molt.

 

Gràcies per visitar-nos Agustí Torelló Mata.

Escrit per

Deixa un comentari