bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

12 MESOS 12 CELLERS by OLLER DEL MAS

Publicat el 08/04/2014 a les 15:30, per

1-_MG_9753

L’abril és Oller del Mas, un celler de la D.O. Pla de Bages situat al cor de la Catalunya central, Manresa (Bages). Resguardat per la muntanya de Montserrat s’aixeca aquest majestuós celler ubicat dintre d’un castell del segle X, la propietat està envoltada amb més de 400 ha de les quals només en dediquen 50 al cultiu de la vinya. Una família que aposta per la vinya pròpia i sota una agricultura ecològica, essent  pioners a la zona.

Un projecte modern que no vol oblidar les arrels dels avantpassats, fidels a la terra i amb un objectiu molt clar, el respecte per l’entorn i la recuperació cada vegada més de les varietats locals, essent la picapoll blanc i la picapoll negra  les dues les grans protagonistes del present i futur d’aquest petit però gran celler.

Així  doncs,  durant  aquest  mes  d’abril,  us  convidem  a  venir  a la  nostra  botiga  de  Barcelona  a  degustar  aquests  fantàstics  vins  d’aquest  celler  que  ja  comença  a  recollir  les  millors  crítiques  dels  grans  experts  i  gurús  del  món  del  vi.

Escrit per

Deixa un comentari