bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

AGUSTÍ TORELLÓ MATA ENS PRESENTA LES ÚLTIMES NOVETATS ALS DISTRIBUÏDORS

Publicat el 09/02/2012 a les 12:47, per

 

 

 

 

Aquest dilluns, com ja és costum, vam visitar les Caves Agustí Torelló Mata on, un any més, es va celebrar la tradicional reunió de distribuïdors a la qual vam assistir unes 60 persones de tot l’estat.

Durant la jornada, les caves ens van donar a conèixer en exclusiva les darreres novetats d’Agustí Torelló Mata que es faran públiques durant la propera edició de la Fira Alimentària, del 26 al 29 de març.

Durant la jornada vam poder gaudir d’unes fantàstiques ponències sobre el món vitivinícola. Agustí Torelló Sibill va posar tot l’èmfasi en l’elaboració d’autèntics caves de “Terrer”. L’ÀlexTorelló va oferir una valoració de la magnífica verema 2011 posant especial èmfasi en l’agricultura ecològica que aquest any ha caracteritzat la producció. La cirereta del pastís, la posà el geòleg Andreu Aguera  amb una excel·lent explicació del territori geològic del Penedès. A part dels temes més vitivinícoles, l’empresa Corts Associats va donar-nos una visió actual de la fiscalitat en les empreses, tema d’especial interès donat el context econòmic en què ens trobem. Després de les ponències, vam gaudir d’un fantàstic aperitiu i d’un dinar maridat amb els productes de la casa.

Escrit per

Deixa un comentari