bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

ARRIBA LA FESTA DEL CAVA 2011

Publicat el 17/11/2011 a les 10:01, per

 

 

 

 

Arriba el novembre i, més enllà del fred i les castanyes, com ja és costum fa dies que estem preparant la Festa del Cava 2011. En aquesta sisena edició, el dia escollit és el 26. Després de les bones valoracions que vam obtenir l’any passat, repetim emplaçament. Així, durant el dia 26 serem al teatre Kursaal –situat al Passeig Pere III nº35- de 12h a 15h i de 17h a 21h.

Com cada any, aquest dia es presentaran novetats en primícia i, a més, trobareu els millors preus de tot l’any. Els descomptes per les compres d’aquest dia oscil·len entre el 15% i el 50%. A més a més, per a tots aquells que vulgueu comprar cava te’l portem a casa de forma totalment gratuïta.

Alguns de vosaltres recordareu que en alguns moments de la festa de l’any passat era pràcticament impossible moure’s per la sala degut a la quantitat de gent. És per aquest motiu que enguany amb l’objectiu de millorar i oferir una millor atenció, només s’han posat a la venda 1000 entrades que es vendran exclusivament a la botiga de El Petit Celler de Manresa.

Ens veiem el dia 26 tot compartint una copeta de cava.

Podeu trobar més informació de la Festa del Cava  aquí.

Escrit per

Deixa un comentari