bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Bombolles de celebració

Publicat el 11/11/2013 a les 12:09, per

En les pròximes setmanes les reunions familiars al voltant de la taula, estaran a la ordre del dia, inclús les discussions entre parella (ben enteses) per el fet de decidir on es dina o sopa en les dates nadalenques.

Celebració en general i més concretament en aquelles dates, és sinònim de compartir amb els nostres familiars, amics, companys de feina o parella, els productes que cada casa es pot permetre, però sempre al voltant d’una taula.

Aquest fet ens recorda i no ho podem negar que som mediterranis i que tant el que fiquem al plat com a la copa són aliments per nosaltres.

Celebració amb CavaEn els darrers dies i més quan és fa una petita celebració familiar diumenge a diumenge, o si més no molts diumenges hi ha una imatge a la televisió que es repeteix cada setmana, la celebració dels pilots del motor ja sigui de Formula 1 o les diferents categories de moto.

Aquest cap de setmana la celebració de les tres categories de motociclisme té un especial sentit històric que fa que ens inspiri en aquest escrit.

Tres de tres, tres catalans a la màxima altura del podi de les seves categories i les imatges ens han deixat unes “dutxes” amb Cava entre ells.

Tot i que els primers escrits que sintonitzen Cava i Motor daten del 1907, a la ciutat Xina de Pekin en acabar una cursa automobilística, no va ser fins l’any 1967 quan el pilot Dan Gurney, va ruixar als seus companys i des de llavors entra dins dels paràmetres naturals de celebració, menys en els països àrabs, ja que no consumeixen alcohol.

Moltes felicitats als nostres pilots i SALUT!

Escrit per

Deixa un comentari