bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

CANVIS A WINE ADVOCATE

Publicat el 12/12/2012 a les 18:50, per

 

 

El món del vi s’ha convulsionat durant els últims dies per la notícia, ja esperada per a molts, sobre els canvis que es realitzaran a la cèlebre Wine Advocate. El mateix Robert Parker ha fet pública la decisió d’incorporar tres nous inversors asiàtics a l’empresa i, com conseqüència, l’obertura d’una nova oficina a Singapore, des d’on la revista començarà a ser dirigida.

Entre els canvis, la Wine Advocate incrementarà la cobertura dels vins produïts a Àsia.

Robert Parker ha comentat a la premsa que els nous inversors són tres “ professionals altament qualificats en empresarials i tecnologia i, a la vegada, entusiastes amants del vi, com també, fidels subscriptors”.

parker

Alguns dels principals canvis previstos per al 2013 inclouen: una expansió en la cobertura de vins produïts a totes les regions vitivinícoles del món, noves addicions a la pàgina web amb edicions electròniques en pdf i també, com a major innovació, conferències i seminaris respecte a l’educació sobre el vi.

Un altre canvi important serà la gestió general des de Singapur, ja que, a més de ser el país de residència dels inversors, tindrà una major connexió amb la resta d’Àsia. D’altra banda, l’oficina original situada a Maryland (USA) seguirà oberta.

La funció de Robert Parker en aquest nou projecte serà la de Director General i soci majoritari de l’empresa, també seguirà encarregat de cobrir les zones de Bordeus, el Ródano, l’evolució d’algunes anyades de vins de Califòrnia i els perfils de vins per sota de $25 dels importadors més importants d’Europa.

Amb aquest esdeveniment es confirma la importància del creixement de països emergents i ‘nous’ respecte al món del vi, així com del grau de serietat amb el què molts d’aquests països estan invertint, en tecnologia i educació, de cara al seu futur com a compradors, consumidors i coneixedors del vi.

Escrit per

Deixa un comentari