bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Crònica de la Festa Popular dels Vins Catalans a Manresa

Publicat el 18/06/2013 a les 18:14, per

El dissabte passat, el pati del Teatre Kursaal de Manresa es va omplir de gom a gom, en motiu de la tercera edició de la Festa Popular dels Vins Catalans, on centenars de visitants van poder degustar més de 150 vins i caves de les més de 30 bodegues participants.

Festa Vins Catalans a ManresaFesta Vins Catalans a Manresa

La festa va ser tot un èxit, tant pel nombre de participants com per l’acompliment del seu objectiu: apropar els bodeguers als consumidors, per tal que els uns poguessin donar a conèixer els seus productes i els altres poguessin gaudir de cada tast acompanyat de les explicacions de qui més bé coneix el producte: el seu propi elaborador.

Festa Vins Catalans a ManresaFesta Vins Catalans a Manresa

Per si això fos poc, el Restaurant el Kursaal va oferir durant tota la tarda les seves especialitats, des de barquetes (“montaditos”) per a tots els gustos fins a fideuà.

Finalment, tothom qui ho va desitjar, va poder fer comanda dels vins que més li havien agradat, aprofitant-se d’uns descomptes especials per l’ocasió i sense haver de carregar ni una sola ampolla, ja que El Petit Celler, organitzador de la festa, s’encarregarà d’entregar gratuïtament cada comanda a l’adreça indicada pel comprador, arreu de Catalunya.

Podeu veure totes les fotos de la festa al nostre Facebook.

Escrit per

Deixa un comentari