bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

ELS NOUS VINS

Publicat el 26/02/2014 a les 10:30, per

3373_g_9251[1]

Ara que ja estem ben entrats al 2014, esperem amb il.lusió poder tastar els nous vins que l’anyada 2013 ens donarà. Sempre, per aquestes èpoques de l’any es viu d’una manera especial, és com si tornéssim a ser nens quan esperàvem els regals de nadal. Doncs si amics, als que ens agrada el món del vi estem a l’expectativa dels nous vins que surten o sortiran en breu al mercat.

Sempre mantenim en el record aquells vins que no ens van deixar indiferents en anyades anteriors i ara estem nerviosos per veure i beure si són realment el que esperem, és a dir, si el record que guardem d’ells iguala o millora el present. I com no, aquells que són acabats de néixer i que veuen la llum per primer cop, també els estem esperant amb la copa preparada per poder conèixer, beure i gaudir d’ells com es mereixen.

Des d’aquí us animo a fer una excursió als temples del vi (botigues de vi) per redescobrir vins que ens poden sorprendre i us deixeu portar pels vostres sentits per triar aquests nous vins que darrera d’una etiqueta i dintre d’una ampolla porten tota una historia. Ara és el moment.

 

Salut i vi!!!

Escrit per

Deixa un comentari