bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

FAMOSOS I VINS

Publicat el 12/05/2011 a les 8:45, per

 

 

 

Són molts els famosos que, els darrers anys, s’han llançat a l’aventura d’experimentar la cultura vinícola. Poc a poc, s’han anat introduint en aquest món creant les seves pròpies bodegues. Per posar algun exemple, alguns dels que s’han atrevit a tenir el seus propis vins són Joan Manuel Serrat, al priorat i Montsant; Lluis Llach, al Priorat o Carlos Sainz, amb la Garnatxa Pegaso de la mà de Telmo Rodríguez . De la mateixa manera, famosos de renom internacional també inverteixen en bodegues arreu del món: l’actor Gerard Depardieu i el cantant Bob Dylan són alguns d’ells.

L’últim que s’ha incorporat al món del vi és el número 8 del Barça, l’estrella futbolística Andrés Iniesta, que debuta, amb el Celler Iniesta, situat a la província d’Albacete (Fuentealbilla)  amb la bandera D.O. Manchuela.

Fa pocs dies que l’Andrés ha presentat els seus primers vins. Dos blancs, Finca el Carril, elaborat amb la varietat Macabeu i Corazon Loco amb Verdejo, Sauvignon Blanc i Muscat. Dos vins suaus que ens faran gaudir els estius calorosos.

Escrit per

Una resposta a “FAMOSOS I VINS”

  1. sergi escrigué:

    Bon dia Marc, has vist el reportatge que surt a l´´ “sport”
    http://www.sport.es/es/noticias/barca/20110514/has-probado-los-vinos-iniesta/1004655.shtml
    Unja abrasada

Deixa un comentari