bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

GIN MOJITO

Publicat el 22/07/2013 a les 10:40, per

En aquesta ocasió vull anar una mica més enllà del gin tònic i oferir-vos una beguda més que refrescant i estiuenca, el Gin Mojito. I com ja se sap, mojito és sinònim a rom, per això avui substituïm el rom per la ginebra, i el resultat és esplèndid!!!

La variant del  famós i etern Mojito, el Gin Mojito, és una beguda d’estiu dolça i refrescant i que estem obligats a provar.

Proposo la següent recepta:

mojito[1]

60 ml de ginebra Premium, anirà en funció si us agraden seques, cítriques, aròmàtiques, especiades, florals…

30 ml de xarop de sucre (si no en tenim es pot fer amb sucre i al gust)

10 fulles de menta

Suc de llimona

Gel picat

Això si, el got que utilitzarem serà un got baix i ample, per a aquesta ocasió deixem de banda la copa “balón.”

Preparació del Gin Mojito:

3047-mojito[1]Posar les 10 fulles de menta al got, i amb una mà de morter les aixafarem una micona  per després afegir el xarop de sucre. Amb el gel   serem generosos, quasi fins a dalt de tot.    Tirem el suc de llimona   i    acabar amb la     teva ginebra  preferida (60ml). Remoure, posar una mica de menta  i mitja rodanxa de llimona per decorar.    I a punt per beure.

Així de senzill és gaudir d’un Gin Mojito.

Escrit per

Deixa un comentari