bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

LES DEGUSTACIONS DELS DIJOUS

Publicat el 04/11/2013 a les 19:38, per

 

Com ja sabeu, durant tot el mes d’octubre i cada setmana, els millors elaboradors de vi i cava catalans han passat per les nostres botigues.

Volem donar les gràcies a tots aquests cellers que han fet l’esforç per venir cada dijous a presentar i oferir tastar els seus vins gratuïtament.

Oriol Rossell, Lagravera, Oller del Mas i L’Olivera ens han fet gaudir i vibrar amb els seus productes.

Aprofitem també l’ocasió per agrair l’assistència de tots els que ens han acompanyat en aquests tastos tant propers amb l’elaborador. Una manera molt directe de poder aprendre més i millor dels vins de Catalunya.

Creiem que aquests tipus d’iniciatives son bones per donar a conèixer els vins de la nostra terra. Catalunya, te un ampli ventall de vins per satisfer a tots els públics i, des de El Petit Celler, volem continuar col.laborant amb els nostres cellers per a que els vins catalans continuïn fent història.

 IMG_20131104_182311

I com cada any, ja en fan 8, celebrem la Festa del Cava. Enguany serà el 29 de novembre a la botiga de Barcelona i el 30 de novembre al teatre Kursaal de  Manresa. Un esdeveniment que no us podeu perdre.

Amants del cava i del champagne, tindreu més de 120 caves i 50 champagnes presentats pels propis elaboradors que estaran encantats en que tasteu els seus productes.

Música, cava, champagne, master class amb elaboradors, grans descomptes… Tot un programa apassionant d’activitats per gaudir i festejar.

 

Escrit per

Deixa un comentari