bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

NOU FORMAT DEL PROGRAMA EN CLAU DE VI

Publicat el 27/10/2011 a les 12:53, per

 

 

 

 

Després de la bona acollida que tingué el programa En Clau de Vi en la seva primera edició, TV3 ha decidit donar-li continuïtat. Des del passat mes de setembre, els diumenges al vespre els passem amb el presentador Marcel Gorgori i el seu acompanyant Josep Roca.

Per aquesta tercera tanda s’han preparat 14 nous episodis i, a diferència de les dues anteriors, en aquesta el format ha canviat radicalment. Ara cada programa té un protagonista que és o bé un personatge mediàtic que elabora vi, o bé un elaborador poc conegut per al gran públic però de molt prestigi entre els amants d’aquest món.

Personalment, crec que el programa és molt entretingut per al gran públic i que, a la vegada, representa una forma diferent d’introduir-te en aquest entorn tant complex. Tot i això, el motiu d’aquest post d’avui és per demanar-vos si preferiu el format de programa actual o si, pel contrari, penseu que el programa va ser més interessant en les dues passades edicions. En aquestes primeres setmanes d’emissió he sentit opinions de tot tipus, però m’agradaria que aquest bloc servís per recollir-ne algunes i crear un lloc de debat.

Escrit per

2 respostes a “NOU FORMAT DEL PROGRAMA EN CLAU DE VI”

  1. sergi escrigué:

    El format actual es molt més interesant , veus el cellers per dins ,la vinya per fora , el terra , la manera que tenen d´elavorar , entens molt més els vins si veus els seu entorn. Per mi millor l´actual.

  2. Jordi escrigué:

    Jo encara el faria més tard :(
    Trobo que un diumenge a aquesta hora es …….

Deixa un comentari