bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Participa al sorteig d’un Tast de Vins a El Petit Celler Barcelona!

Publicat el 23/05/2013 a les 14:29, per

Per celebrar que hem superat els 2.500 fans al nostre Facebook, hem engegat un concurs on podeu participar-hi tots, i on podeu guanyar una invitació per a dues persones per al Tast a Cegues de la D.O. Ribera del Duero que es celebrarà el proper dimecres 29 de maig a El Petit Celler Barcelona, premi valorat en 40€.

catarduero copia

Per a participar al concurs, només heu d’anar al següent enllaç, fer-vos fan del nostre Facebook i omplir unes simples dades com el nom, un correu electrònic i un telèfon, per poder contactar amb vosaltres si us toca el premi. El concurs acabarà el dilluns 27 de maig a les 12 del matí i, entre tots els que participeu, sortejarem la invitació per a dues persones per a un tast on provarem tot això:

Pago de los Capellanes Crianza 2009: ens sorprendrà per la seva estructura i elegància. Un vi amb ànima que ens parlarà.

Tinto Pesquera Crianza 2010: la passió pel vi i un somni fet realitat, ha esdevingut d’aquest vi la gran icona de Bodegas Alejandro Fernández.

- Condado de Oriza Reserva 2008: nascut en ple cor de la Ribera del Duero i elaborat per Pagos del Rey, un celler jove que en poc temps s’ha convertit en un dels més importants de la zona.

Vega Sicilia Alion Cosecha 2007: fill de Vega Sicilia, aquest vi ens demostra que la família Álvarez és capaç de fer vins moderns i actuals. La màxima expressió.

Així doncs, només em queda per dir-vos: què espereu a participar?

Escrit per

Deixa un comentari