bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Presentació del nou vi ecològic de Bodegas Arzuaga en Mas Marroch de Celler de Can Roca

Publicat el 28/03/2013 a les 8:00, per

Dijous passat, l’equip de El Petit Celler, vam ser convidats per Guía Peñín i per les Bodegas Arzuaga Navarro a la presentació del seu nou vi ecològic, el Arzuaga Ecológico Crianza 2010. La presentació va ser en un marc incomparable, Mas Marroch de Celler de Can Roca,  un lloc espectacular en ple Empordà, situat a la població gironina de Vilablareix.

DSC01900

Un cop vam arribar a Mas Marroch, se’ns va servir el vi Pago Florentino 2009, un 100% cencibel amb 12 mesos de criança en barrica americana i francesa, i vam poder començar a establir conversa amb els altres assistents a la presentació, entre els quals hi havia la resta de la premsa, propietaris de restaurants i gent del sector gastronòmic entre d’altres.

DSC01906

Un cop fet el petit còctel, ens van dirigir a la sala on es va realitzar la presentació, on estaven Ignasi Arzuaga, propietari del celler, i Jorge Monzón, l’enòleg, i on també va aparèixer per fer les presentacions Josep Roca, copropietari del Celler de Can Roca.

DSC01923

Un cop fetes les presentacions, va començar la presentació, on ens van parlar del celler, del seu Hotel & Spa, però que bàsicament va ser un tast de 4 dels seus vins, incloent l’ecològic:

- Arzuaga Crianza 2010: 90% ull de llebre, 7% cabernet sauvignon i 3% merlot, amb 16 mesos de criança en barriques de roure francès i americà.

- Arzuaga Ecológico Crianza 2010: 100% ull de llebre, 17 mesos en barriques de roure francès.

- Amaya Arzuaga 2009: 95% ull de llebre i 5% blanca del país, criança en barriques  de roure francès.

- Arzuaga Gran Reserva 2004: 95% ull de llebre, 5% cabernet sauvignon i 5% merlot, amb criança de 48 mesos en barriques de roure francès.

DSC01920

Un cop fet el tast i la presentació, llavors vam passar a una altra sala, on vam poder xerrar amb els protagonistes mentre degustàvem un còctel de entremesos creat pels xefs del Celler de Can Roca. Allà vam poder gaudir d’autèntiques meravelles gastronòmiques com podeu veure a les fotos, tot això regat amb els vins de les Bodegas Arzuaga, realment va ser gairebé una experiència extrasensorial…

DSC01932     DSC01933

DSC01938     DSC01939

Ja només em resta agrair a la gent de Guía Peñín, per la invitació i per la bona organització de l’esdeveniment.

La resta de les fotos de la presentació les podeu trobar aquí: http://on.fb.me/ZRaGiG

Escrit per

Deixa un comentari