bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

SEGON SOPAR GASTRONÒMIC

Publicat el 21/07/2011 a les 8:46, per

 

 

 

 

El mes passat des d’El Petit Celler vam engegar un cicle de Nits gastronòmiques a diferents restaurants del Bages i el Berguedà que consisteixen en un sopar en algun restaurant d’aquestes dues comarques amb maridatge de vins i caves.L’objectiu d’aquesta acció és promoure la cuina de les nostres comarques i descobrir nous vins.

El passat divendres es va fer el segon d’aquests sopars. En aquesta ocasió va ser al restaurant Ospi de Sallent i els vins per maridar van ser de les prestigioses bodegues Sierra Cantabria.

Com era d’esperar, l’Oscar Piedra va sorprendre a tots els assistents amb les seves elaboracions d’autor i juntament amb l’acurada selecció de vins de les bodegues Sierra Cantabria (Murmurón, Organza, Sierra Cantabria reserva, Puntido, Victorino, Finca El Bosque i el nou Ayuva) van fer que valoréssim la fantàstica cuina d’un dels grans restaurants de casa nostra, descobríssim uns magnífics vins d’un dels enòlegs més prestigiosos de l’estat i visquéssim una nit per no oblidar.

Escrit per

Deixa un comentari