bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

SOPAR GASTRONÒMIC AMB LES CAVES ORIOL ROSSELL

Publicat el 04/08/2011 a les 7:59, per

 

 

 

 

El Petit Celler va organitzar, la setmana passada, una altra edició dels sopars gastronòmics. En aquesta ocasió, el restaurant escollit va ser La Cabana de Berga i els vins i caves tastats van ser de les prestigioses caves Oriol Rossell.

Val a dir que va ser una nit plena de sorpreses, ja que l’equip del restaurant va organitzar el maridatge en forma de recorregut per l’establiment. Això, juntament amb les fantàstiques explicacions de la Mercè Rossell, van fer les delícies dels assistents.

Per començar, l’equip de La Cabana ens va servir un aperitiu al jardí on vam poder tastar el cava Gran Reserva. La Sínia, Les Cerveres i el Rocaplana van ser els vins que van acompanyar el sopar dins del restaurant i uns fantàstics postres de fruita vermella van ser l’acompanyament idoni per el cava rosat. Finalment, vam poder tastar l’exclusiu cava Reserva de la propietat des de la magnífica terrassa i gaudint de les vistes de Berga que dóna un encant especial a aquell indret.

Una vegada més, l’assistència va ser un èxit superant la cinquantena de persones fet que ens anima a continuar treballant per donar continuïtat a aquest tipus d’esdeveniments.

Escrit per

Deixa un comentari