bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Sopar Jazz

Publicat el 25/03/2013 a les 20:03, per

Va ser impressionant! Un sopar maridatge d´aquells que es recorden i que segur ho repetirem més d´una vegada.

 

soparjazz1

El grup Cardona Jazz Quartet format per  en Marc, l´Alba, en Toni i el Manolo ens van fer emocionar i gaudir d´un Jazz ple de força i vitalitat!

La primera cançó va ser:

 “On the Sunny Side of the Street” (1930)  ”en la parte soleada de la calle”, divertit i conegut standard de Jazz popularitzat per Ella Fitzgerald, Louis Amstrong o Lester Young entre d’altres…

Acompanyat d´un pica-pica de Hunmus, Guacamole i Babaganuix, maridat amb el vi “XINO XANO BLANC”, un vi afruitat i lleuger amb una bona acidesa, joventut i divertiment.

soparjazz2

La segona cançó, amb molta força vas ser:

“Doxy” (1954) composada per Sonny Rollins per a l’àlbum “1954 Miles Davis”, una evolució dins de l’estructura del Blues.

Aquí vam menjar un remenat de bacallà i patata boníssim, maridat amb el vi “DUET VARIETAL”, és un vi molt fruitós i amb cos, més robust i que es fa notar.

soparjazz3

La tercera cançó:

 “Turn me on”, impressionant balada, amb una tornada contundent, popularitzada al 2002 per la cantant nord americana Nora Jones.

Vam menjar una taula de formatges artesans de llet crua i de pastor, tot plegat maridat amb el vi “BELLMUNT”, un vi molt i molt elegant i subtil, però alhora amb personalitat.

soparjazz4

I per postres la cançó escollida va ser:

 “Mean to me” conegut standard de jazz popularitzat al 1962 per Ella Fitzgerald. Swing a mig tempo, ideal per acompanyar les bombolles del cava.

L´acompanyava una crep dolia farcida de formatge, fruita seca i amb un xic de xocolata. El cava va ser “ALBET I NOYA BRUT”, un cava amb una punteta de dolçor i amb unes bombolles de carbònic molt ben integrades.

soparjazz5

 

Finalment vam poder gaudir de gairebé una hora d´un concert de Jazz brutal, on tots els assistents vam quedar amb la boca ben oberta de la veu i sobretot de la força que te aquest grup dalt de l´escenari. Ben segur que ho repetirem!

Podeu veure la resta de les fotos en aquest enllaç: http://on.fb.me/15KnV6H

 

Escrit per

Deixa un comentari