bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Tast de Fever-Tree amb Ferran Centelles & David Seijas

Publicat el 19/04/2013 a les 17:00, per

El passat dijous, El Petit Celler va poder assistir al tast especial que va fer Fever-Tree a l’Hotel Condes de Barcelona, dirigida pels exsommeliers de El Bulli, Ferran Centelles i David Seijas, on ens van fer una classe magistral del què ells anomenen “Mixers”, o el què tots entenem com el refresc acompanyant una beguda alcohòlica, com pot ser un gintònic.

tastfever2

Al tast vam poder provar 7 dels mixers de Fever-Tree, que són els següents:

-          Premium Indian Tonic Water

-          Mediterranean Tonic Water

-          Premium Lemon Tonic

-          Naturally Light Indian Tonic Water

-          Premium Lemon

-          Premium Ginger Ale

-          Premium Ginger Beer

tastfever3

I amb cada mixer ens van anar explicant les curiositats, els sabors, la dolçor i les possibles combinacions que podíem fer amb cadascun, entre altres coses.

Va ser molt interessant, ja que, a part, també ens van explicar curiositats, com la relació tan intensa entre El Bulli i Fever-Tree durant molts anys, ja que va ser el primer negoci de l’estat en importar aquests productes, fet que ha propiciat que alguns dels mixers hagin estat creats amb una col·laboració molt estreta dels sommeliers de El Bulli, per crear productes molt dirigits a certs tipus decombinacions i maridatges.

tastfever5 tastfever4

Un cop tastats tots els mixers, vam poder fer les nostres combinacions, amb les recomanacions que ens van fer i alguns destil·lats, com van ser la Gin Citadelle, el Vodka Belvedere, el Whisky Jameson i el Ron Zacapa.

Finalment, vam acabar amb una ronda de preguntes per als dos sommeliers, amb tot tipus de recomanacions i avançaments de futurs projectes.

Si voleu veure totes les fotos, les teniu al nostre Facebook.

Escrit per

Deixa un comentari