bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Tast Low Cost de Vins Parker

Publicat el 15/04/2013 a les 10:51, per

 

 

 

El passat dijous, a 2/4 de 9 del vespre, a la botiga de El Petit Celler Barcelona, vam tenir l’oportunitat de tastar vins Parker amb més de 90 punts a un preu Low Cost (menys de 10€), un tast que va sorprendre per la seva qualitat i, sobretot, pels preus.

tastDins dels 5 vins i caves degustats, hi van haver diferents qualificacions; hi ha qui va apostar per la Garnatxa d’Herencia Altés, d’altres van optar pel Rioja i el Ribera. Però, sense cap mena de dubte, el què va sorprendre més a tots els assistents va ser el cava Naveran Brut Vintage 2010, un referent dins dels caves Low Cost!

L’altre vi que va destacar va ser el Vizcarra Senda de Oro, Ribera del Duero. Potser pel perfil dels assistents? Potser per ser un vi més actual, amb fusta subtil i molta fruita?

De totes maneres vam passar una bona estona amb molt bona companyia, i vàrem descobrir uns grans vins per diferents paladars a preus LOW COST.

Gràcies a totes i tots els que ens van acompanyar. Si voleu veure les fotos del Tast, les podeu trobar al nostre Facebook.

Escrit per

Deixa un comentari