bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

TAST WILLIAM FEVRE

Publicat el 10/10/2012 a les 8:04, per

 

 

 

 

El passat dimecres 2 d’octubre, el Petit Celler Barcelona, va comptar amb la presència de Catherine Léonard (Directora d’Exportació de Masions & Domaines Henriot). En aquesta ocasió, vam poder gaudir d’una classe magistral sobre els vins de William Fevre procedents de la regió de Chablis a Borgonya, organitzada per la distribuïdora l’Excellence.

L’esdeveniment s’ha basat en un tast de l’anyada 2009, la qual, segons Catherine: “ha estat una anyada comercial”. Catherine també ens ha explicat que els avantatges d’haver tingut una anyada d’aquest tipus, és a vins més afruitats, més fàcils de beure, i d’aquesta manera es genera una acceptació més ràpida en els mercats internacionals.

Entre els convidats, van haver majorment persones relacionades amb l’alta restauració, entre ells propietaris i sommeliers. L’ambient ha estat distès i molt interactiu.

Catherine també va explicar les principals característiques de la regió i també dels diferents vinyes, amb temes relacionats principalment amb la viticultura i l’enologia.

Per més informació:
http://www.williamfevre.fr/age_legal.php

Els vins tastats van ser:

• William Fevre Grand Cru ‘Les Preuses’
• William Fevre Grand Cru ‘Bougros’
• William Fevre Grand Cru Vaudésir
• William Fevre Grand Cru ‘Les Clos’
• William Fevre Premier Cru ‘Les Lys’
• William Fevre Premier Cru ‘Beauroy’

 

Agustín Vidal

Escrit per

Deixa un comentari