bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Tastos de Vins a El Petit Celler (Abril 2013)

Publicat el 05/04/2013 a les 10:40, per

Tast Low Cost de Vins Parker a El Petit Celler Bcn

Us presentem el nou tast que hem preparat a El Petit Celler. Us hem triat el que, per a nosaltres, és la millor selecció dels vins de menys de 10 euros puntuats amb més de 90 punts Parker, i que son grans compres per quedar bé en qualsevol ocasió.

Tastarem:
- Herencia Altés Garnatxa Negra 2011 (91 Punts Parker – D.O. Terra Alta:http://bit.ly/ZAyfxl )
- Luis Cañas Crianza 2009 (92 Punts Parker – D.O.Ca. Rioja: http://bit.ly/ZAyite )
- Vizcarra Senda de Oro Roble 2011 (93 Punts Parker – D.O. Ribera del Duero:http://bit.ly/ZAyj0d )
- Terraprima Blanc 2011(91 Punts Parker – D.O. Penedès: http://bit.ly/ZAymcp )
- Naveran Brut Vintage 2010 (90 Punts Parker – D.O. Cava: http://bit.ly/ZAyl8b )

Lloc: Sala de tast de El Petit Celler – c/ Beethoven , 8 Barcelona
Dia: Dijous 11 d’abril
Hora: 20:30 hores
Preu: 20 euros
Reserves: mail@petitceller.com
Places limitades


Tats de Vins de Dolços de ”Brotitis”

 Us proposem un tast de vins dolços, afectats pel fong de la brotitis cinerea o podredumbre noble.

Segurament son els vins que es poden envellir més temps. Acidesa, sucre, cremositat, elegància…

Tastarem 6 vins:
-TOKAJ OREMUS ASZU 5 PLUTTONYOS 1999 (HONGRIA) -> 43.09 €
-TOKAJ OREMUS ASZU 3 PLUTTONYOS 2000 (HONGRIA) -> 27.40 €
-RICHARD GRAND COUP DE COEUR (AOC SAUSSIGNAC) -> 31.85 €
-SAUTERNES CHATEAU VILLEFRANCHE (AOC SAUTERNES) -> 20.30 €
-TORBERCK THE BOTUIE 2004 (BAROSA VALLEY) -> 26.97 €

DIA: 17 d’abril de 2013 (Dimecres)
HORA: 20:30-22:30 hores
LLOC: Aula de Tast El Petit Celler (Passseig Pere III, 18 – Manresa)
PREU: 30€ / PREU SOCIS: 25€
Tel: 93.872.19.07 / 650.092.638
club@petitceller.com

 

Masterclass de Tall de Pernil amb Maridatge de Vins

En aquesta Masterclass farem tot això:
- Historia del pernil.
- Elaboració.
- S’explicaran les diferencies entre els diferents tipus de pernils.
- Curiositats.
- S’ensenyarà a tallar pernil als assistents a la Masterclass amb el nostre expert .
- Practiques de tall de pernil.
- Maridarem tot el pernil que talleu amb un vi negre i un cava, per comprovar quin vi s’ajusta millor al pernil i quina es la combinació que més us agrada.

Lloc: Sala de tast de El Petit Celler – C/ Beethoven, 8 – Barcelona
Dia: Dijous 25 d’abril
Hora: 20:30 hores
Preu: 25 euros
Reserves: mail@petitceller.com

Escrit per

Deixa un comentari