bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

Un tast 2.0. la principal novetat de La Festa de la Verema del Bages

Publicat el 30/09/2011 a les 16:12, per

 

 

 

 

La 16a Festa de la Verema del Bages, tindrà lloc el proper diumenge 2 d’octubre a Artés  Aquest any la cita arriba amb importants novetats i personalment vull remarcar-ne una que m’ha cridat l’atenció i m’ha agradat. La Confraria i la Jove Confraria dels Vins del Bages, conjuntament amb la comissió de la Festa de la Verema del Bages, han incorporat a la programació un tast 2.0.

Un tast 2.0 és un tast com els de tota la vida però afegint la utilització de xarxes socials per poder així interactuar des de qualsevol lloc amb accés a internet afegint comentaris, valoracions, etc. En aquesta ocasió la xarxa social escollida per l’organització ha estat Twitter.

El tast es farà, el diumenge 2 d’octubre a les 6 de la tarda simultàniament a Artés (Museu) i a Manresa (Kursaal Espai Gastronòmic) on a  cadascun d’aquests llocs hi haurà un sommelier de la comarca que conduiran el tast.  Es tastaran un total de 10 vins, un de cada celler de la D.O. Pla de Bages.

Com ja és costum en aquest tipus d’esdeveniment via twitter, l’organització ha creat un hashtag per poder fer el seguiment i ens anima a fer servir el hashtag #vinsdelbages.

Així doncs, des d’aquest modest bloc vull felicitar a tota la organització per aquest pas endavant en la utilització de les xarxes socials en el món del vi i que diumenge ens demostraran el potencial que tenen.

Escrit per

Una resposta a “Un tast 2.0. la principal novetat de La Festa de la Verema del Bages”

  1. Ferran escrigué:

    T’hi esperem Marc !
    … i posa a carregar el teu dispositiu

Deixa un comentari