bloc dels sommeliers d'El Petit Celler

VN Barcelona 2013 (13 de maig)

Publicat el 07/05/2013 a les 10:02, per

El proper dilluns 13 de maig, es celebrà la Fira dels Vins Ecològics, Naturals, Biodinàmics de Barcelona, a la Cúpula del Centre Comercial Las Arenas.

La fira es disposarà en dues parts, la primera al matí, només per a professionals (de 10 a 14:30 hores) i la segona a la tarda, per al públic en general (de 16 a 21:45 hores).

Així que tots els què vulgueu, teniu una cita per assistir-hi a la tarda i poder-hi tastar els vins de més de 50 cellers (llistat de cellers), i gaudir dels vins i productes naturals que hi haurà a la fira, el llistat de preus dels tiquets és el següent:

preusvnbcn

A part de poder tastar els vins, tenen un ampli programa d’esdeveniments que us recomanem consultar per no perdre-us res, ja que hi va gent com l’Isma Prados, la Meritxell Falgueras o el Xavier Ayala entre d’altres, que faran diferents presentacions de productes i tasts de vins.

Així doncs, no us perdeu l’ocasió de poder anar a una fira de vins, sense moure-us de Barcelona, teniu tota la informació que necessiteu a la seva web oficial.

Escrit per

Deixa un comentari